Keçiören Belediyesi ilçe geneline çöp konteyneri yerleştirmeyi sürdürüyor

Keçiören halkının yıllardır halledilmesini istediği konteryner sorunu ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın yaptığı duyurunun ardından ekipler cadde ve sokaklara konteynerlar yerleştiriyor.

Keçiören Belediyesi ilçe geneline çöp konteyneri yerleştirmeyi sürdürüyor

Ankara'nın merkez ve en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de vatandaşların çöplerini atacak bir kutu olmaması büyük tepki çekiyordu. İnsanları poşetler içinde binalarının önlerine ya da boş yerlere çöplerini atmak zorunda oluşu istenmeyen görüntüler olmasına neden oluyordu.

Son yerel seçimlerde görev değişikliğinin yaşanmasının ardından yeni Başkan Mesut Özarslan bu sorunu çözeceklerini ifade etmişti. Yakın zamanda kameralar karşısına geçen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan konteyner yerleştirmeye başladıklarını açıklamıştı.

Keçiören Belediyesi ilçe geneline çöp konteyneri yerleştirmeyi sürdürüyor

EN KISA SÜREDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK SÖZLERİ

Keçiören Belediyesi ilk aşamada 12 bin adet çöp konteyneri siparişi vermişti. Sipariş verilen 1 bin adetten şu ana kadar teslim edilen 1800 konteynerin yerleştirme çalışmaları sürüyor. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'da "Tüm hemşehrilerimiz bilsin ki, Keçiören’imizi çöpten ve olumsuz sağlık koşullarından kurtarıyoruz. En kısa sürede ilçemizin tüm cadde ve sokağına çöp konteynerlerini yerleştirmiş olacağız" diyerek bu konuyu kökten çözeceklerini belirtti.

Zaman içinde Keçiören Belediyesi tarafından çöp konteryner işleminin tamamlanması bekleniyor. Keçiören ilçesinde yaşayan vatandaşlarda yaşadıkları yerde çöplerini rahatla atabilecekleri konteynerlar olmasını istediklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER