Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Keçiören Belediyesi, gece saatlerinde yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, ilçenin bazı mahallelerindeki çalışmaların da tamamlandığını açıkladı.

Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini sürdüren Keçiören Belediyesi, belediyenin başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde ilçede daha huzurlu ve temiz bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Keçiören Belediyesinin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok mahallesindeki parklarda ilaçlama çalışmalarını gece saatlerinde yürütüyor.

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin Ufuktepe, Kalaba, Atapark, Güçlükaya, Osmangazi ve Yayla mahallelerimizde bulunan parklarındaki ilaçlama çalışmalarını da tamamladı.. Ekipler, geceleri sürdükleri ilaçlama mesaisinde ilgili mahallelerin parklarında ağaçları ilaçladılar.

Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

ÇALIŞMALAR GECE SAATLERİNDE YAPILIYOR

Keçiören Belediyesi, belediyenin bünyesinde çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, gece saatlerinde ilçedeki Ufuktepe, Kalaba, Atapark, Güçlükaya, Osmangazi ve Yayla mahallelerinde bulunan parkları ilaçlama çalışmalarını, fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

“İlaçlama çalışmalarımıza geceleri parklarımızda devam ediyoruz. Ufuktepe, Kalaba, Atapark, Güçlükaya, Osmangazi ve Yayla mahallelerimizde bulunan parklarımızı ilaçladık.

Sinek, böcek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını ilçemizin tüm mahallelerini kapsayacak şekilde aralıksız sürdürüyoruz.”

SONRAKİ HABER