Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında!

Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Keçiören Belediyesi ilçedeki ihaleler için canlı yayın dönemine geçtiğini ifade ederken detayları da kamuoyunun bilgisine sundu.

Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında!

Ankara'daki ilçe belediyelerinin hizmetleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen projeler yakından takip edilirken Keçiören Belediyesi de ilçede bir ilke attığını duyurdu. Keçiören Belediyesi şeffaflık ilkesi gereği alınan kararla belediyenin bütün ihalelerinin canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve başlayan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da şeffaf belediyecilik vurgusu yaptığı açıklamasının ardından ilçede canlı yayınla ihale döneminin başladığını duyurdu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ CANLI YAYINDA İHALE DÖNEMİNE BAŞLADI

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, “Açık, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla bundan sonra belediyemizin tüm ihalelerini canlı yayınlayacağız. Vatandaşlarımız sosyal medya platformları üzerinden ihalelerin tamamını takip edebilecek” ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında!

Alınan karar doğrultusunda da Keçiören Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Gıda Ürünü Alım İhalesi canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında yapılan ilk ihalede firmaların sundukları teklifler değerlendirilip ihalenin birinci oturumu tamamlandı. Belediye olarak yapacakları mal ve hizmet alım ihalelerinin canlı yayınlanacağını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, “İhalelerimizi halkın gözü önünde ve erişilebilir bir şekilde yapacağız. Bu sayede ihale süreçleri, tüm vatandaşlar tarafından izlenebilir hale gelecek.

Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında! - Resim : 2

Bizim yaptığımız bu uygulama örnek bir uygulamadır. Kamuoyu, belediyemizin ne tür bir yönetim anlayışını benimsediğini ve kaynakları nasıl kullandığını görebilecek" şeklinde konuştu. Keçiören Belediyesinin canlı yayınladığı ihaleyi ise vatandaşlar izleme imkanı elde etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER