Keçiören Belediyesi ihaleler için canlı yayın yapacak

Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan ihaleleri artık canlı yayınlarla vatandaşlarla da paylaşacaklarını söyledi.

Keçiören Belediyesi ihaleler için canlı yayın yapacak

Keçiören Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra vatandaşı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Keçiören Belediyesi, hemşehrilerinin sağlıklı bir bilgi alması ve belediyenin şeffaf vizyonunu göstermesi açısından yeni bir uygulama başlattı.

Keçiören Belediyesi, 31 Mart seçimlerinden itibaren Keçiören Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde şeffaf belediyecilik ilkesini güderek halkı bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Önceki yıllarda Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesinin başkanı olmasından bu yana sürdürdüğü uygulamayı Keçiören Belediyesi de hayata geçirdi. Bu uygulama kapsamında, Keçiören Belediyesi canlı yayında ihale dönemini başlattı. Belediyenin yaptığı bu uygulama ile yapılan ihale toplantılarının, Keçiören halkı tarafından da hızlı ve anında, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilmesi amaçlandı.

Keçiören Belediyesi ihaleler için canlı yayın yapacak

ŞEFFAFLIK İLKESİ GEREĞİ CANLI YAYINDA İHALE DÖNEMİ

Keçiören Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır sürdürdüğü ihale toplantılarının sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlarla halkla buluşturulması ve belediyenin bu konulardaki mali rapor ve sorunlara çözüm bulmasına ilişkin faaliyetlerini artık kendisi de uygulamaya başlayacak. Belediye, şeffaflık ilkesi gereği canlı yayında ihale dönemi adlı başlattığı bu uygulamanın duyurusunu sosyal medya hesapları üzerinden kısa bir videoyla paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Keçiören’de şeffalık ilkesi gereği canlı yayında ihale dönemi başladı.”

SONRAKİ HABER