Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşlıların yüzünü güldüren programlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Huzurevi sakinlerini sosyal hayatın içinde tutma kapsamında belediye tarafından piknik etkinliği yapıldı.

Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın yönetime geldikten sonra en çok üzerinde durduğu konular arasında yaşlılar yer almıştı. Her yaş grubu olduğu gibi yaşlıların şartlarını iyileştirmek istediklerini ifade eden Başkan Özarslan huzurevinde kalanlar için bir çok etkinlik düzenlemişti.

HUZUREVİ SAKİNLERİ PİKNİK YAPARAK EĞLENDİ

Huzurevi sakinlerini futbol maçı ve sinema izleme gibi etkinliklere götüren belediye bu seferde piknik organizasyonu düzenledi. Keçiören Belediyesine bağlı olarak hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinlerini Kösrelik Göletine götüren ekipler yaşlıların keyifli anlarına ortak oldu.

Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü

Keçiören Belediyesi personellerinin otobüs ile mesire alanına getirdiği yaşlılar günün tadını çıkardı. Birlikte yemek yiyen ve hoş sohbetler yapan huzurevi sakinleri morallerini yükseltme fırsatı buldu. Piknik yapmaktan memnun oldukları görülen vatandaşlar için Pursaklar Belediyesi aşçılar görevlendirdi ve iyi bir şekilde beslenmelerini sağladı.

YENİ ORGANİZASYONLAR BEKLENİYOR

Birlikte mangal yapan ve güzel havanın tadını çıkaran huzurevi sakinleri kendileri için yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yaz aylarında insanların daha fazla sosyalleşme fırsatı bulmasından dolayı yaşlılar için belediye tarafından farklı organizasyonlar düzenlenmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER