Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi

Keçiören Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneği iş birliğinde belediye huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi. Düzenlenen eğlencede yaşlılar doyasıya eğlendi.

Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi

Keçiören Belediyesi birbirinden farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Söz konusu etkinliklere dair bilgiler verilmeye devam ederken Keçiören Belediyesi tarafından huzurevi sakinleri için eğlence düzenlendiği bildirildi.

Keçiören Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneği iş birliğinde huzurevinde eğlence düzenlendi. Keçiören Belediyesinin belediye huzurevinde düzenlediği ferfene eğlencesi yaş almış büyüklere sazlı sözlü eğlence dolu bir akşam yaşattı.

HUZUREVİNDE FERFENE EĞLENCESİ

Kültürel değerlerin yaşatılması ve aktarılması için bir iletişim yolu olarak düzenlenen ferfene etkinliğinde Ankara’nın tarihi, kültürü, folklörü, Seymenlik ve Bacıerenlik geleneği yaşatıldı. Ankara kültürünün tanıtıldığı etkinliklerde yaşlılar doyasıya eğlendi.

Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi

Ferfene eğlencesinde yer alan anlatıcılardan Ankara Tarihi Araştırmacısı ve Ankara Kulübü Derneği Çınar Seymeni Haluk Balaban, Sanatçı Ali Feza Kılıç ve Ankara Kulübü Derneği Keçiören Şube Başkanı Hüseyin Demir çeşitli bilgilendirmeler yaparak Ankara kültürü, seymenlik ve bacıerenlik geleneğine ilişkin bilgiler paylaştılar.

Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi - Resim : 2

Bu çerçevede hem eğlenen hem de kültürel bilgiler edin en huzurevi sakinleri, düzenlenen etkinlik dolayısı ile Keçiören Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneğine teşekkürlerini iletti.

SONRAKİ HABER