Keçiören Belediyesi Hanımlar ve Erkekler Lokali ziyaretçilerini bekliyor

Keçiören ilçesindeki kadın ile erkeklerin rahatça vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği lokaller hizmetlerine devam ediyor. Keçiören Belediyesi de vatandaşları bu yerleri görmeye davet etmeyi sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi Hanımlar ve Erkekler Lokali ziyaretçilerini bekliyor

Yerel yönetimler hizmet verdiği ilçe sınırlarındaki insanların zamanlarını keyifli bir şekilde değerlendirmesi adına bir çok sosyal sorumluluk hamlesine imza atıyor. İnsanların evlerinde boş boş oturmaması adına kendilerine bir çok alternatif sunuluyor.

Keçiören Belediyesi de bu konuda kadın ve erkeklere ayrı ayı lokaller açarak onların çeşitli aktivitelere katılmalarına katkı da bulundu. Kadınlar Lokaline ek olarak kahveye gitmeyen ve parklarda vakit geçiren Erkekler içinde Erkekler Lokali açan Keçiören Belediyesi sosyal medya hesabından bir davet paylaşımı yaptı.

"SOLUKLANMAYA BEKLİYORUZ"

Keçiören Belediyesi ilçedeki kadın ve erkek vatandaşlarını lokallerde zaman geçirmeye davet etti. Yapılan paylaşımda "Hayatın stresinden uzaklaşmaya, bir fincan kahve eşliğinde soluklanmaya bekliyoruz" denildi.

Keçiören Belediyesi Hanımlar ve Erkekler Lokali ziyaretçilerini bekliyor

Belediye ayrıca Ihlamur Vadisindeki Hanımlar ve Erkekler Lokalinin Pazartesi hariç her gün 11:00-22:00 saatlerinde, Güngörmüşler Konağının ise Erkeklere Salı, Perşembe, Cumartesi; kadınlara Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 08:00 - 22:00 arasında hizmet verdiğini ifade etti.

SOSYALLEŞME İMKANI

Rahat ve sakin bir mekan arayan insanlar için yapılan Keçiören Belediyesi lokalleri insanlara sosyalleşme imkanı da sağlıyor. Gelen insanlar aynı ilçede beraber yaşadığı insanlarla arkadaş kurma fırsatını elde ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER