Keçiören Belediyesi, Hanımlar Lokali etkinlik takvimini duyurdu!

Ankara'da Keçiören Belediyesi geçtiğimiz Haziran ayında açılışını yaptığı Hanımlar Lokali'nin etkinlik takvimini duyurdu.

Keçiören Belediyesi, Hanımlar Lokali etkinlik takvimini duyurdu!

Başkent Ankara'da Keçiören Belediyesi geçtiğimiz Haziran ayında açılışını yaptığı Hanımlar Lokali'nin etkinlik takvimini duyurdu.

Keçiören Belediyesi, Hanımlar Lokali etkinlik takvimini sosyal medya hesaplarından açıkladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hanımlar Lokalimizde, birbirinden değerli etkinliklerimiz devam ediyor." ifadeleri ile yapılması planlanan etkinlikler tarihleri ve saatleri ile birlikte kadınlara duyuruldu.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

keciorende-duygusal-yeme-egitimi-h224494-df5e8.jpeg

Hanımlar Lokali'nde neler var?

Keçiören Belediyesi tarafından Başkan Turgut Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve kadınların katılımıyla, kadınların sosyal hayata katılımını artırmak ve kolaylaştırmak amacıyla ilçedeki Şefkat Mahallesi’nde Hanımlar Lokali açılmıştı.

kadinlarin-bulusma-adresi-hanimlar-lokali-hizmete-acildi-kecioren-bel-tr-15000.jpeg

Açılış töreninde Hanımlar Lokali'ne ilişkin bilgi veren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok:

“Bugün güzel bir eseri daha Keçiörenlerin hizmetine açıyoruz. İsminden de anlaşılacağı gibi Hanımlar Lokali kadınlarımızın sosyalleşme alanı olacak. Kadınlarımız, annelerimiz, bacılarımız başımızın tacıdır. Şehir hayatı, binalar, apartmanlar hatta siteler maalesef komşuluk değerlerimizi bitirmek üzere. Bu da yalnızlaşmaya yol açıyor. Burası ise kadınların bir araya geleceği, birbirini tanıyacağı, güzel vakit geçireceği güzel bir hanım evi oldu. Bir yandan da kadınlarımızın dinlenme evi olacak. Hemen yan tarafta Aile Terapi Merkezimiz ve diyetisyen hizmeti verdiğimiz merkezimiz var. Burada aynı zamanda bu hizmetleri de beraberinde götüreceğiz. Çünkü paylaşmak insanları rahatlatır. Burası hem terapi hem spor hem de sohbet merkezi olacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER