Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı

İklim değişikliği nedeniyle artan sinek ve haşere sorunuyla sıkı bir şekilde mücadele eden Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı.

Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı

Son dönemde artan sinek ve haşere sorunuyla sıkı bir şekilde mücadele eden Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sıkılaştırmıştı. Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını sitesinden duyurdu. Tüm hafta boyunca ilaçlama çalışması yapılacak olan mahalleler belli oldu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ HAFTALIK İLAÇLAMA PROGRAMI! KEÇİÖREN'DE BU HAFTA HANGİ MAHALLELERDE İLAÇLAMA OLACAK?

Küresel iklim değişikliği ve mevsimlerde yaşanan değişiklikler sinek ve haşere sorununda büyük artış yaşanırken Keçiören'de de sinek şikayetlerinde artış yaşanmıştı. Yaşanan şikayetler üzerine Keçiören Belediyesi ilaçlama sıklığını arttırmıştı. Bu kapsamda Keçiören'de yapılacak olan ilaçlamalar için program açıklanmıştı.

Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı

Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı - Resim : 2

2 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle başlayan hafta kapsamında Keçiören Belediyesi tarafından yapılacak olan ilaçlama çalışmaları gün ve saat olarak duyurulurken ilaçlama çalışmaları 8 Eylül 2024 Pazartesi gününe kadar ilaçlama çalışmaları devam edecek. Keçiören Belediyesi ilaçlama ekipleri mahalle mahalle gezerek sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirecek. Düzenli olarak yapılan çalışmalar sayesinde hem larva oluşumları engellenerek yeni sineklerin çıkmaması sağlanacak hem de var olan sineklerin öldürülürek vatandaşların sorun yaşamasının önüne geçilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER