Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi'nin açılışını gerçekleştirdi

Keçiören Belediyesi ilçedeki faaliyetlerine devam ediyor. Her gün bir yeni açılış haberi gelirken bu kez Gönül Köşkü Huzurevi'nin açılışının gerçekleştiği bildirildi. İlçedeki yaşlıları unutmayan Keçiören Belediyesi, yeni hizmeti ile alkış topladı.

Keçiören Belediyesi  Gönül Köşkü Huzurevi'nin açılışını gerçekleştirdi

Ankara'daki ilçe belediyeleri pek çok yeni yatırımı ile gündem olmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi de ilçe halkının eksik ve ihtiyaçları kapsamında birbirinden yeni çalışmalara imza atarken bu kez yaşlılar için yeni bir açılışa imza attı. Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kapasite arttırma çalışmaları neticesinde toplamda 87 oda ile 114 misafir ağırlayabilecek duruma getirilen Gönül Köşkü Huzurevi, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Turgut Altınok’un yanı sıra AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı ve çok sayıda Keçiörenli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

“BÜYÜKLERİNE SAHİP ÇIKMAYAN, GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUMLARIN GELECEĞİ OLMAZ”

Açılış konuşmasında anne ve babaların değerine dikkati çeken Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Bugün Gönül Köşkümüzün tadilatı bitti.'' diyerek başladığı söze ''Bina vardı burada, binayı Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı başkanı Gülgen abla, yönetim, gönüllüler tırnaklarıyla yaptılar. Büyüklerine sahip çıkmayan, geçmişine sahip çıkmayan toplumların geleceği olmaz. Bizi biz yapan annelerimiz ve babalarımız. Dolayısıyla ilmek ilmek ülkeyi yokluktan bu günlere getiren yine annelerimiz ve babalarımız. Saçlarındaki her akta, yüzlerindeki her kırışıklıkta ilmek ilmek eser, hizmet ve çile vardır.'' ifadelerine yer verdi.

aw049115-01-1.jpg

''BURASI EVİNİZ''

Cumhuriyetin kuruluşuna kadar geçen süre hakkında bir açıklamaya yer veren Keçiören Belediye Başkanı Altınok, ''Cumhuriyeti kurmuşuz 11 milyon nüfusumuz var. Bunun yüzde 70’i hanımlardan oluşuyor. Her aileden cepheye gidip dönmeyenler var. Kocası ölmüş, evladı ölmüş, babası ölmüş, kardeşi ölmüş, ailede erkek kalmamış. Kalanlar yaşlılar, çocuklar ve hastalar. Çanakkale’de ve diğer cephelerde nice şehitler verdik. Ülkemiz bugün bu hale geldiyse sizlerin emekleri sizlerin fedakarlığı ve sizlerin yiğitliği sayesinde geldi. Anneler ve babalar her şeyin en iyisine en güzeline layıktır.'' dedi. ''Bir kamu hizmeti verilebilir ama bu kamu hizmetinin ötesinde bir gönül hizmeti.'' diyen Başkan Altınok, anne babaların önemine dikkati çektiği açıklamasında ''Sizlerin burada daha konforlu bir yaşam sürmeniz için huzurevimizi tepeden tırnağa yeniledik. Siz burada misafir değil, ev sahibisiniz. Burası eviniz” ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER