Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri hasatta buluştu

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönül Köşkü huzurevi sakinleri, belediyeye ait olan meyve ve sebze hasadında bir araya geldi. Yaz mevsiminin sona ermesi ile birlikte son sebze hasadında buluşan büyükler keyifli vakit geçirdi.

Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri hasatta buluştu

Keçiören Belediyesi ilçedeki 20 dönümlük bostan alanında pek çok sebze yetiştiriyor. Belediyeye bağlı hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri de sezonun son hasası için bir araya geldi.

Belediyenin emiş olduğu domates, salatalık, patlıcan ve biberleri tek tek toplayan huzurevi sakinleri hem doğa ile iç içe hem de bir arada keyifli zaman geçirdi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN HASAT

Keçiören’de Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, belediyeye ait bostanın sebze hasadında bir araya geldi. Verimli geçen yaz mevsiminin ardından son sebze hasadı, huzurevi sakinleri tarafından gerçekleştirildi.

Ankara'nın Keçiören Belediyesi bünyesinde yaş almış büyüklere hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, belediyeye ait bostanın sebze hasadında bir araya geldi. Fidelerin ekildiği nisan ayından bugüne yaklaşık 30 ton hasat elde edilen bostanda verimli geçen yaz mevsiminin ardından son sebze hasadı, huzurevi sakinleri tarafından gerçekleştirildi.

Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri hasatta buluştu

HEPSİNİ ELLERİYLE TOPLADILAR

Belediye tarafından ilçedeki 20 dönümlük bostan alanında yetiştirilen domates, biber, salatalık ve patlıcanları tek tek toplayan huzurevi sakinleri, hasadın ardından doğayla baş başa vakit geçirmenin keyfini çıkardı. Düzenlenen hasat etkinliğinde buluşan huzurevi sakinleri, kendi elleriyle topladıkları mahsulleri yemeklerde kullanılmak üzere huzurevi mutfağına götürdü.

“YILIN SON HASADINI KIYMETLİ BÜYÜKLERİMİZ YAPTI”

Hasat başlangıcından bugüne 30 ton meyve ve sebzeyi ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırdıklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Ekonomik sıkıntı nedeniyle tarımsal ürünlere ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlarımızın yanında olduk. Yılın son hasadını da çok kıymetli yaş almış büyüklerimiz yaptı” dedi.

Keçiören Belediyesi, 20 dönümlük bostan alanında çeşitli sebze yetiştiriyor. Mevsimin son hasadını da belediyeye bağlı hizmet veren huzurevinin yaş almış sakinleri gerçekleştirdi. Ortaya keyifli kareler çıktı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER