Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çocukları sporla buluşturma programları sürüyor. Eğlenceli bir şekilde sosyalleşme fırsatı yakalayan minikler onlarda spor branşında uzmanlardan eğitim alıyor.

Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

Türkiye'nin genç nüfus potansiyelini değerlendirmek ve onları zararlı alışkanlıklardan koruma adına pek çok çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalarda gençlerin geleceklerini şekillendirebilecek kararlar almasına ve spor hayatını sürdürmesine katkı sağlanıyor.

KEÇİÖRENLİ GENÇLER SPOR DOLU BİR YAZ GEÇİRİYOR

Keçiören Belediyesi de ilçede açtığı Yaz Spor okulları ile gençlerin güzel bir tatil süreci yaşamasına yardımcı oluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile açılan spor okullarına gösterilen ilgi memnun edici seviyede oldu.

Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

5-17 yaş gibi geniş bir aralığa hitap eden kurslarda sporun insan sağlığı için önemini ve üzerine düştüklerinde ne noktalara gelebileceklerinin farkına varıyor. Keçiörenli gençler Yaz Spor Okulları sayesinde hayatlarının en güzel dönemlerini doğru bir şekilde sosyalleşerek yaşama fırsatı buluyor.

"SPOR OKULLARIMIZA YOĞUN KATILIM VAR"

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da kurslara katılımın yüksek olması konusuna değindi. Başkan Özarslan "Gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve spor yaparak yeteneklerini geliştirmelerini amaçladığımız yaz spor okullarımıza yoğun katılım var. Farklı branşlarda verilen kurslarla çocuklarımız ve gençlerimiz hem yaz tatilini daha verimli geçiriyor hem de ilgi duydukları alanda aktiviteler ile sağlıklı kalıyor" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor - Resim : 2

Kurslar bu ayın sonuna kadar aynı tempo ile devam edecek. Gençler yaşları müsade ettiği ve kurslar açıldığı takdirde her yazını bu şekilde geçirebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER