Keçiören Belediyesi gençlere ücretsiz teknoloji kursu verecek!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yeni nesli sevindirecek bir gelişme yaşandı. Konu ile ilgili duyuru Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı.

Keçiören Belediyesi gençlere ücretsiz teknoloji kursu verecek!

Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber gençler daha çok bu tarz konularda kendini geliştirme eğilimine girdi. Devletlerde küçük yaşlardan itibaren gençleri bu alana teşvik edecek programlar hayata geçirmeye başladı.

GENÇLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Konu ile ilgili olarak Keçiören Belediyesi teknolojinin bir çok alanında ücretsiz bir kurs vereceğini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Keçiören Belediyesi Teknomer Teknoloji Merkezi Yaz Kursları Başlıyor!
Bu yaz, teknolojiye meraklı gençler için harika fırsatlar sunuyoruz! Photoshop, Blender, 3D Yazıcı ve Havacılık alanlarında 4 farklı workshop ile teknoloji dünyasına adım atmaya hazır mısınız?

Kurslarımız tamamen ücretsizdir. Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir"

Keçiören Belediyesi gençlere ücretsiz teknoloji kursu verecek!

KURSLARA İLGİNİN YÜKSEK OLMASI TAHMİN EDİLİYOR

Belediye tarafından yapılan paylaşımın devamında başvuruların bugünden itibaren başladığı ve kontenjanın sınırlı olduğu ifade edildi. Söz konusu eğitimlere yoğun bir ilginin olması bekleniyor.

Keçiören Belediyesinin 4 farklı alanda vereceği kurslar Ağustos ayın içerisinde başlayıp bitecek. Kurslar ile ilgili başvurular teknomer.kecioren.bel.tr üzerinden alınacak. Kurslarda alanında uzman kişiler eğitim verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER