Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşları spor ile buluşturma çalışmaları sürüyor. Her yaştan insanın kendini geliştirmesini isteyen Keçiören Belediyesi hayata geçecek yeni program hakkında bilgiler verdi.

Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu

Günlük hayatın her geçen dönem daha fazla yoğunlaşmasına ek olarak insanlarda hareketsiz durma ve aşırı kilo alma gibi durumlar baş gösteriyor. Bu sorunun önüne geçilmesi adına spor yapılması öneriliyor.

Keçiören Belediyesi 'de spor sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamak ve yaklaşan yaz tatilinde gençlerin sıkılmaması için yaz spor okulu açacağını açıkladı. Belediyenin yaptığı açıklamada kurs kayıtlarının ne zaman başlayacağı gibi bilgilere yer verildi.

Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu

KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK

Keçiören'li gençlerin zamanını boşa geçirme değil spor yaparak değerlendirmesi için hayata geçirilecek uygulama ailelerinde yüzünü güldürecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile açılacak yaz spor okullarında 7-14 yaş grubundaki çocuklar eğitim görecek. Ayrıca ailelerden hiç bir ücret talep edilmeyecek. Spor okulunda ise 21 farklı branşta eğitim verilecek.

Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu - Resim : 2

“ÇOCUKLARIMIZ EĞLENCELİ BİR YAZ GEÇİRECEKLER”

Ülke sporu için yeni yetenekler keşfetmek ve onları zararlı alışkanlıklardan korumak açısından bu etkinlikler önemseniyor. Açılacak spor okulu ile ilgili konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmeleri ve geleceğe daha sağlıklı adım atabilmeleri için ücretsiz yaz spor okulu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler” ifadelerini kullandı.

Bu hizmetten yararlanmak için belirlenen başvuru tarihi 3 Haziran oldu. Bu tarihten itibaren ailelerin hızlı bir şekilde gerekli müracaatları yapması gerekiyor.

SONRAKİ HABER