Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Ankara'da Taha Akgül Karakucak Güreşleri düzenlenecek

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin adresi belli oldu. Etkinliğin tarihi merak konusu olurken detaylar da Keçiören Belediyesi tarafından duyuruldu.

Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Ankara'da Taha Akgül Karakucak Güreşleri düzenlenecek

Ülkemizde pek çok spor faaliyetine ev sahipliği yapılıyor. Söz konusu spor faaliyetlerine bir yenisi daha eklenirken Keçiören Belediyesinin ev sahipliğinde Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin düzenleneceği duyuruldu.

Olimpiyat şampiyonu ve milli güreşçi Taha Akgül adına ilk defa bir güreş müsabakası düzenlenecek. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin adresi ve tarihi merak edilirken beklenen duyuru da yapıldı.

TAHA AKGÜL KARAKUCAK GÜREŞLERİ ANKARA'DA DÜZENLENECEK

Keçiören Belediyesinin Bağlum Spor Güreş Takımı'nı kurduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Keçiören Belediyesi olarak bu güzide organizasyonla, Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ni sadece Ankara'ya kazandırmakla kalmayacaklarını Türkiye'de organize edilen en büyük karakucak güreşlerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Organize edilecek olan Taha Akgül Karakucak Güreşleri ile atalarımızın mirasına sahip çıkıldığını göstereceklerini ifade eden Başkan Özarslan'ın ardından Milli güreşçi Taha Akgül, adına düzenlenecek karakucak güreşleri için büyük bir gurur yaşadığını dile getirdi.

Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Ankara'da Taha Akgül Karakucak Güreşleri düzenlenecek

24 - 25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek. 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri 3 kategoride düzenlenecek. Bunlar Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olacak. Ayrıca 24 - 25 Ağustos tarihlerinde başlayacak müsabakalar saat 11.'de start verecek. Müsabakaların adresi ise Keçiören Bağlum Stadyumu olacak.

SONRAKİ HABER