Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi

Keçiören ilçesinde yer alan Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Keçiören Belediyesi bünyesinde bulunan Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, vatandaşları kültürel değerler ile buluşturuyor.

Kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarıldığı Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, Estergon Türk Kültür Merkezi binasında bulunuyor. Tarih kokan müzeyi çok sayıda vatandaş ziyaret ediyor. Geçmişteki kültürü ve gelenekleri merak eden vatandaşlar, Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ndeki eserleri inceleyerek hem bilgi sahibi oluyor hem de unutulmaz anlar yaşıyor.

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'nde geleneklerin yansıtıldığı çok sayıda eser bulunuyor. Cam bölümde canlandırmanın da olduğu eserler, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Savaş dönemi eserleri olarak sergilenen aksesuarlar da burada yer alıyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ETNOGRAFYA MÜZESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne nasıl gidileceği merak ediliyor. Keçiören'e giden dolmuşlar veya EGO hatlarını kullanarak bu müzeye rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. EGO 420 Keçiören-Asfalt-Ulus-Kızılay hattı ile ulaşabilirsiniz.

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi - Resim : 2

Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER