Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nde özel bireyler Aqua Park keyfi yaşadı

Keçiören Belediyesi kentte pek çok farklı etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Keçiören ilçesinde yaşayan engelli bireylere özel Engelli Dayanışma Merkezi'ni hayata geçiren Keçiören Belediyesi, ilçedeki özel çocuklara aqua park keyfi yaşattı.

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nde özel bireyler Aqua Park keyfi yaşadı

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nde özel bireyler Aqua Park keyfi yaşadı - Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projelerden biri olan Engelli Danışma Merkezi bünyesinde pek çok etkinliğe imza atılıyor. Bu çerçevede engelli özel bireylere yönelik havuz ve aqua park etkinliği düzenlendi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Keçiören ilçesindeki Kalaba Aquapark’a götürülen özel bireyler yaz sıcağında suyun keyfini doyasıya yaşadı. Belediye görevlileri ve cankurtaranların eşliğinde özel genç bireyler daha sonra belediyeye ait servisle de evlerine bırakıldılar.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK ETKİNLİK

Farklı engel gruplarından bireylerin sosyal hayata katılımı için çeşitli etkinliklere imza atan Keçiören Belediyesi, ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

1-1-1.jpeg

Çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam etiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da bu çerçevede bir açıklamaya yer verdi.

''ÖZEL BİREYLERİMİZ VE ONLARIN AİLELERİ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR''

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve onlara daha keyifli bir hayat sunmak için Belediyemiz tarafından yapılan hizmetler 1994’te başlamıştır. Bu hizmetlerimizden her kesimin eşit şekilde faydalanması için elimizden geleni yapıyoruz.

1-3-2.jpeg

Engellilerimiz için yaptığımız her bir hizmetimizi gönülden yapıyoruz. Özel bireylerimiz ve onların aileleri her zaman başımızın tacıdır.” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER