Keçiören Belediyesi duyurdu: Neşet Ertaş Kültür Merkezi bakım nedeniyle kapatıldı

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nin bakım çalışmasına alındığı duyuruldu. Bakım çalışması tamamlanana kadar merkez kapalı olacak.

Keçiören Belediyesi duyurdu: Neşet Ertaş Kültür Merkezi kapatıldı

Keçiören'de düzenlenen çok sayıda etkinlik, konser ve davete ev sahipliği yapan Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nin bakım çalışmasına alındığı duyuruldu. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada bakım çalışması sona erene kadar merkezin kapalı kalacağı ifade edildi.

NEŞET ERTAŞ SANAT VE GÖSTERİ MERKEZİ NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Keçiören Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Kıymetli vatandaşlarımız, Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla tesisimiz 27 Nisan-2 Mayıs 2025 tarihleri arasında kapalı olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verilerek tesisin bakıma alındığı duyuruldu.

Keçiören Belediyesi duyurdu: Neşet Ertaş Kültür Merkezi bakım nedeniyle kapatıldı

27 Nisan 2025 Pazar günü itibari ile tesis bakım çalışması nedeni ile kapatılacak. Tesisteki çalışmaların 2 Mayıs tarihine kadar sürmesi beklenirken bu tarihin ardından tesisin yeniden hizmete girmesi bekleniyor. 27 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında bakım çalışmaları nedeni ile tesis kapalı kalacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER