Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor

Denizler ve okyanuslar içerisinde barındırdığı ayrı bir sistem ile insanların ilgisini çekiyor. Bu konuda denize kıyısı olmayan Ankara'da Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ile merakları gideriyor.

Keçiören Belediyesi su altı canlılarını tanıma fırsatı sağlıyor

Dünyanın eğitim verilen ilk akvaryumu olarak kapılarını Ankara halkına açan Deniz Dünyası ilgi çekmeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak her yaştan insana özel bir deneyim yaşatıyor.

Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor

DENİZ DÜNYASI İÇİN DAVET GELDİ

Ücretsiz bir şekilde ziyaret edilebilen Deniz Dünyasında timsahlar, kaplumbağalar ve çok sayıda farklı balık çeşidi ile su altındaki dünyayı deneyimleme fırsatı sağlanıyor. Ayrıca engelli vatandaşlara özel olarak Deniz dünyasında dokunma havuzları bulunuyor. İnsan elinden yem almaya alıştırılan balıklar engelli bireyler tarafından besleniyor ve her bireyin bu alanda eğlenmesi hedefleniyor.

Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor - Resim : 2

İnsanların aile ve çocukları ile beraber hoş vakit geçirebileceği Deniz Dünyası ile ilgili Keçiören Belediyesi bir davet paylaşımında bulundu. Belediyeden yapılan paylaşımda "Denizlerin ve okyanusların renkli dünyasını yakından görmek isteyen herkesi Deniz Dünyamıza bekliyoruz" denildi.

Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor - Resim : 3

HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası temizlik nedeniyle Pazartesi günü hizmet vermiyor. Haftanın geri kalan 6 gününde aileler çocukları ve sevdikleri ile beraber bu özel yeri gezme fırsatı yakalıyor. Özellikle çocuklar deniz canlılarını yakından görme fırsatından dolayı bu yere özel ilgi gösteriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER