Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de uzun yıllardır bir sorun olarak dile getirilen çöp atmak için konteyner olmaması yavaş yavaş tarihe karışıyor. Yakın zamanda başlanan cadde ve sokaklara konteyner koyma süreci devam ediyor.

Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor

Başkentin Çankaya ile beraber nüfusu 1 milyona en yakın 2 ilçesinden birisi olan Keçiören'de sokaklarda bir kaç ay öncesine kadar çöp konteyneri yoktu. Keçiören Belediyesinde yönetim değişikliğinin ardından Mesut Özarslan bu konuya da el atmıştı.

Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor

Eylül ayında vatandaşları konuya dair bilgilendiren Keçiören Belediyesi 12 bin çöp konteyneri siparişi verdiklerini ifade etmişti. Belediye Başkanı Özarslan'da konteynerlerin yerleştirilmeye başlandığı ilk günlerde "Bugün itibariyle elimizde bin 800’e yakın konteyner var. Toplamda 12 bin konteyneri ilk etapta Keçiören’imizin tamamına yerleştireceğiz. Eksik kalan yerler olursa onların da telafisini en kısa zamanda yapacağız" demişti.

"DAHA TEMİZ BİR KEÇİÖREN İÇİN"

Belediyeden konuya dair son paylaşımda konteyner ekleme sürecinin devam ettiği bildirildi. Keçiören Belediyesi "Söz verdiğimiz gibi. Daha temiz bir Keçiören için 7/24 sahadayız. İlçemiz genelinde temizlik seferberliğimiz devam ederken, bir yandan da cadde ve sokaklarımıza yeni çöp konteynerlerimizi yerleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor - Resim : 2

Belediyeye bağlı temizlik işleri müdürlüğü ekipleri toplum sağlığı ve refahının korunması açısından ilçede temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Bir yandan da konteynerler yerleştirişerek insanların çöplerini kaldırım kenarlarına ya da buldukları yere değil kutularda biriktirmesi sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER