Keçiören Belediyesi çocuklara yönelik kurslara kayıt almaya devam ediyor

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan çocukların gelişmesi ve yeni beceriler kazanması için ücretsiz olarak kurslar veriliyor. Keçiören Belediyesi tarafından verilen kurslar için Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Çocuk Eğitim Merkezine müracaat etmek gerekiyor.

Keçiören Belediyesi çocuklara yönelik kurslara kayıt almaya devam ediyor

Bilgi öğrenme konusunda en verimli dönemini yaşayan çocuklar için Keçiören Belediyesi Çocuk Atölyesi programını sürdürüyor. Uzmanlar tarafından çocuklara bir çok branşta eğitim vererek onların kişisel gelişimlerini olumlu şekilde yönlendirme hedefi güdülüyor.

GENÇLERİN GELİŞİM SÜRECİNE KURSLAR İLE DESTEK OLUNUYOR

Konu ile ilgili Keçiören Belediyesi, İngilizce, satranç, robotik kodlama ve daha bir çok branştaki eğitimler için ailelerin evlatlarını kayıt ettirebileceğini duyurdu. Devam eden kayıtlar ile çocuklar okul hayatı dışında kalan zamanını verimli geçiriyor. Ayrıca çocukların eğitim ortamında sosyalleşerek yeni arkadaşlıklar kurması sağlanıyor.

Keçiören Belediyesi çocuklara yönelik kurslara kayıt almaya devam ediyor

BAŞKAN ÖZARSLAN ÇOCUKLARIN GELİŞİMLERİNİ ÖNEMSEDİKLERİNİ İFADE ETTİ

Çocuk atölyeleri ile ilgili konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, okul dışı eğitiminde kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Başkan Özarslan " Yoğun ilgi gören Çocuk Eğitim Merkezi atölyelerimiz ile çocuklarımızın özgüven gelişimlerini de destekleyerek sosyal ve kültürel becerilerinin gelişmesini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Evlatlarının faydalı eğitimler içerisinde olması aileleri tarafından da önemseniyor. Bu nedenle bir çok ebeveyn evlatlarının bu tarz yerlere gitmesini kendilerine telkin ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER