Keçiören Belediyesi çocuklara ÇEM'de eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor

Ankara'da çocukları eğitim hayatlarına ek olarak kurslar ve etkinlikler ile destekleme hizmetleri devam ediyor. Maddi bir beklenti içinde olmadan verilen çok sayıda kursla bireylerin daha donanımlı hale gelmelerine destek olunuyor.

Keçiören Belediyesi çocuklara ÇEM'de öğrenme fırsatı sunuyor

Keçiören'de belediye tarafından çocuk odaklı yapılan faaliyetler her sene yüzlerce kişi tarafından kullanılıyor. Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezleri de bu kapsamda önemli bir görev görüyor.

Çocukların gelişim çağında olumlu programlarla desteklenmesi amacıyla hizmet veren ÇEM'lerde bir çok alanda atölye faaliyeti gerçekleştiriliyor. İlgi ve alakalarına göre kurslara katılan gençlere meraklarını daha üst seviyelere taşımalarına yardımcı olunuyor.

Keçiören Belediyesi çocuklara ÇEM'de eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor

"ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

ÇEM kurslarına katılan gençler yıl içinde kültür ve sosyal geziler ile ufuklarını geliştirme fırsatı elde ediyor. Atölye çalışmaları, eğitici materyaller ve oyunlar aracılığıyla çocuklara eğlenerek öğrenen çocuklar sağlıklı bir ortamda sosyalleşiyor ve yeni arkadaşlıklar kuruyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da ilçe çocuklarına verdikleri eğitim ile ilgili söylemlerde bulundu. Başkan Özarslan "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okula destek olan Çocuk Eğitim Merkezlerinde sunduğumuz atölye programları ve derslerle çocuklarımız hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de eğlenirken öğreniyor" dedi.

Keçiören Belediyesi çocuklara ÇEM'de eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor - Resim : 2

Boş zamana sahip çocuğu olan aileler evlatlarını gönderebilecekleri kurslar hakkında bilgiler almak için Keçiören Belediyesini ziyaret edebilir ya da web sitesi üzerinden verilen telefon numarasını arayabilirler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER