Keçiören Belediyesi çocuklar için müzikal tiyatro oyunu sahneleyecek

Keçiören Belediyesi çocuklar için ücretsiz bir müzikal tiyatro oyunu sahneleneceğini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Keçiören Belediyesi çocuklar için müzikal tiyatro oyunu sahneleyecek

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi ilçede huzurlu ve güvenli bir ortamın yaratılması adına çeşitli projeler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi, çocuklar için Mucizeler Diyarı adlı müzikal bir tiyatro oyununun Kalaba’daki meydanda yapılacağını açıkladı. Mucizeler Diyarı adlı müzikal tiyatro oyunu tüm çocuklara ücretsiz şekilde sahnelenecek.

MUCİZELER DİYARI TÜM ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ!

Keçiören Belediyesi çocuklar için müzikal tiyatro oyunu sahneleyecek

Keçiören Belediyesi yaz sezonunda da gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. Etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Keçiören Belediyesi bu kapsamda çocuklar için ücretsiz özel bir müzikal tiyatro oyununun sahneleneceğini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz sahne alacak Mucizeler Diyarı adlı oyun 14 Temmuz saat 19.00’da Kalaba Kent Meydanı’nda sergilenecek.

Mesut Kuşçu’nun yazıp yönettiği Mucizeler Diyarı adlı ve Kalaba Kent Meydanı’nda ücretsiz şekilde sahnelenecek oyunda Nilcan Özcan, Remzi Arslanbuğa, Sahra Nil Köken, Sude Nur Erçetin, Eftelya Koçer ve Gamze Işık gibi oyuncular rol alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER