Keçiören Belediyesi Çankırı ve Karabük yangınlarına ekip gönderdi

Günler boyunca devam eden ve her geçen süre yenilerinin eklendiği orman yangınları ile mücadeleler sürüyor. Yangınların başladığı bölgelerdeki ekiplerin etkisiz kalmasından dolayı farklı şehirlerden takviye güçler gidiyor.

Keçiören Belediyesi Çankırı ve Karabük yangınlarına ekip gönderdi

Türkiye bir yaz dönemini daha peş peşe başlayan ve ağır tahribat bırakan orman yangınları ile geçiyor. İzmir başta olmak üzere çok sayıda şehirde başlayan yangınlara Ankara'dan da yardım gidiyor.

KEÇİÖREN'DEN BÖLGEYE YARDIM ELİ

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Keçiören ilçesinden bir grup görevlinin Çankırı ve Karabük'e gönderildiği açıklandı. Keçiören Belediyesi yayınladığı video ile belediye bünyesinde faaliyet gösteren su tankerlerini ihtiyaç duyulan yerlere Keçiören Belediyesi yaptığı açıklamada "Çankırı ve Karabük'te meydana gelen orman yangınlarına müdahale etmek üzere yola çıkan ekiplerimiz görev başında" ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi Çankırı ve Karabük yangınlarına ekip gönderdi

Keçiören Belediyesi tarafından gönderilen ekiplerin bölgedeki yangınların tamamen kontrol altına alınana kadar görevlerini sürdürmesi bekleniyor.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ankara'dan yangın bölgelerine yardımlar gönderilmeye devam edilecek. Çankırı'nın ve Karabük'ün Ankara'ya yakın olması avantajını kullanan belediyeler yardımlarını kısa sürede ulaştırıyor.

Yangınlar Türkiye gündem olmaya devam ediyor. Bir çok şehirde çıkan yangın ülke genelinde endişe ve üzüntü ile takip ediliyor. Eko sisteme büyük zarar veren alevlerin söndürülmesi için ekipler yoğun uğraşı veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER