Keçiören Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri düzenleyecek

Başkentte konser programları açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da açıklanan konser programları vatandaşların yakın takibinde yer alırken konserlerle ilgili bilgi sahibi olma isteyenler özellikle ücretsiz konserlere ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Keçiören Belediyesi de Burak Bulut ve Kurtuluş Konseri düzenleyeceğini açıklarken detaylar da belli oldu.

Keçiören Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Ankara, son dönemde pek çok konsere ev sahipliği yapmaya başladı. Başkentte düzenlenen konserler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ederken yapılan duyurular da yakından inceleniyor. Belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken her gün yeni bir programa yer veriliyor. Bu çerçevede Keçiören Belediyesi tarafından duyurulan yeni duyuruda konser programı da belli oldu.

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un ilçede ağırlanacağı ifade edildi. İlçede düzenlenecek olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA BURAK BULUT - KURTULUŞ KUŞ KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konserinin detayları belli oldu. Keçiören Belediyesi düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada konserin tarihi ve yeri de bell oldu.

Keçiören Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri düzenleyecek

19 Mayıs 2024 Pazar günü saat 2030'da gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Keçiören Belediyesi konserin, Kalaba Kent Meydanı'nda düzenleneceğini ifade ederken konserin de ücretsiz olacağı bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER