Keçiören Belediyesi Bağlum Kurban Kesim Merkezi'ndeki hizmet tam not aldı

Keçiören Belediyesi Bağlum Kurban Kesim Merkezindeki hizmet, vatandaşları memnun etti. Vatandaşlar, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi Bağlum Kurban Kesim Merkezi'ndeki hizmet tam not aldı

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılan Bağlum Kurban Kesim Merkezi, vatandaşlardan tam not aldı. Sağlıklı koşullarda kurban kesilmesi hizmetinden memnun kalan vatandaşlar, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılan Bağlum Kurban Kesim Merkezi vatandaşlara sağlıklı koşullarda kurban kesme imkanı sundu. Kurban kesimini yaptırmak isteyen vatandaşlar için görevlendirilen kasaplar ve et taşıma ekipleri, kurban hisselerini eşit bir şekilde parçalayıp tartarak sahiplerine teslim etti. Kurbanlarını zorlanmadan kesme imkanı bulan vatandaşlar ise bu hizmetinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi Bağlum Kurban Kesim Merkezi'ndeki hizmet tam not aldı

VATANDAŞLARA ÇAY, KAHVE, SU VE KOLONYA İKRAM EDİLDİ

Kurban ibadetini gerçekleştirmek için Bağlum Kurban Kesimhanesi'ni tercih eden vatandaşlar, Keçiören Belediyesi tarafından sunulan hizmetten memnun kaldıklarını ifade etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan kesim işlemleri önceden alınan randevu numarasına göre sırayla ilerledi. Kurbanlıklarını kesimhaneye getiren vatandaşlar hisselerine düşen kurban etlerini herhangi bir zorluk yaşamadan saatinde teslim aldı. Kesimlerin yapıldığı merkezde hijyen ve sağlık koşullarına azami özen gösterildi. Kurban kesim sırası bekleyen vatandaşlara çay, kahve, su ve kolonya ikram edildi. İkramlar karşısında vatandaşların yüzü güldü. Olası yaralanmalara karşı ise sağlık ekipleri kesimhanede hazırda bulundu. Kesimhanedeki basit kazalara ise ekipler anında müdahale etti.

Öte yandan kesim merkezlerinde çöpler biriktirilmeden kötü koku oluşumu engellendi. Etraftaki kötü koku ve görünüm de ortadan kalkmış oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER