Keçiören Belediyesi Bağlum Bostan alanı ile ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz dönemlerde büyük bir alanda bostan kurulmuştu. Kurulan bostan vatandaşlar için bir ziyaret noktası olurken aynı zamanda dar gelirli ailelere gıda deposu olmuştu.

Keçiören Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor

İlçedeki vatandaşlarının sağlıklı ve yeterli bir düzeyde beslenmesi kapsamında Bağlum Bostan alanı büyük bir önem taşıyor. Keçiören'de tarım faaliyetlerinin desteklenmesi ve öz imkanlarla sosyal yardımların yapılması kapsamında Bağlum Bostan alanı verimliliğini sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi Bağlum Bostan alanı ile ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor

22 TON ÜRÜN İLGİLİ YERLERE ULAŞTIRILDI

Keçiören Belediyesi yıllardır kullanımda olan Bağlum Bostan alanın Haziran ayından bu yana ne kadar katkı sağladığına dair bir paylaşımda bulundu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "T.C. Keçiören Belediyesi olarak, haziran ayından bugüne Bağlum Bostan Alanımızda 27 farklı meyve sebze türünden hasatını yaptığımız 22 ton ürünü ihtiyaç sahibi ailelerimize ücretsiz ulaştırdık" denildi.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE BÜYÜK DESTEK

Keçiören Belediyesi tarafından aylardır devam ettirilen bu yardım ile maddi durumu yetersiz aileler ücretsiz bir şekilde sağlıklı beslenebiliyor. Tarladan sofralarına gelen 27 farklı sebze meyve çeşidi ile karınlarını doyuran ilçe vatandaşlarının aynı şekilde desteklenmeye devam edeceği bildirildi.

Keçiören Belediyesi Bağlum Bostan alanı ile ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor - Resim : 2

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da önceki söylemlerinde yönetim olarak ilçede yaşayan vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER