Keçiören Belediyesi AKK Yürütme Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı

Ankara'daki vatandaşların sahip olduğu haklar konusunda bilinçlendirme ve şehrin kültürel yanlarını koruyup ön plana çıkarma konusunda çalışmalar yürüten Ankara Kent Konseyi bu sefer Keçiören'de toplandı.

Keçiören Belediyesi AKK Yürütme Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı

Keçiören Belediyesi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde gerçekleşen toplantıya üst düzey katılım gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz gerçekleştirilen Yürütme Kurulu Toplantısına hazır bulundu.

"AKK'NİN OLMAZSA OLMAZI..."

Toplantıda söz alan isimlerden ABB Başkanı Yavaş, Ankara Kent Konseyinin şehir için ifade ettiği anlamda dikkat çekti. AKK'nin bir denetleme mekanizması olduğunu vurgulayan Başkan Mansur Yavaş "Deneyip yanılmayla yönetim kamuda olmaz. Zaman zaman kendilerini yönlendirecek, danışabilecekleri insanlara ihtiyaçları var. AKK’nin olmazsa olmazı yöneticiye yol göstermek, eleştirmek ve hatta sorgulamaktır" dedi.

Keçiören Belediyesi AKK Yürütme Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı

BAŞKAN ÖZARSLAN'DAN KENT RUHU VURGUSU

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da ev sahipliği yaptıkları toplantının kent ile özdeşleşen çalışmalara ön ayak olduğunu işaret ederek "Burada yapılan işler ve işleyişler kıymete takdir, geleceğe yönelik çalışmalar açısından oldukça önemli. Kentin ruhuyla, habitatıyla özdeşleşecek ne yapabiliyoruz, bunun peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda Ankara kültür ve imajını daha iyi noktalara getirmek adına istişarelerde bulunuldu. Toplantıya katılan isimler bilimsel yöntemlerden vazgeçilmeyeceği gibi konularda ortak noktada buluştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER