Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı

Ülkenin teknoloji konusunda ilgisinin artmasında büyük rol oynayan Teknofest bu sene Adana'da düzenleniyor. Bir çok kurumda çalışmalarını daha iyi yansıtabilmek adına bu festivalde yer alıyor.

Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı

Genç nesiller başta olmak üzere halkın genelini yerli ve milli teknoloji konusunda daha istekli ve bilinçli hale getirmek, yeni yeteneklerin önünü açmak için yapılan Teknofest'e ilgi sürüyor.

Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN ZİYARETÇİLERE ÇAĞRI

Geçen yıl cumhuriyetin 100. yılı olmasından dolayı İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenen Teknofest bu sene Adana'da gerçekleştiriliyor. Uçuş gösterileri ve programlarla renkli hale getirilen bu festivalde yer alan belediyeler arasında Keçiören'de yer aldı. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezinde açan Keçiören Belediyesinden festivali ziyaret eden vatandaşlara yönelik bir çağrı geldi.

Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı - Resim : 2

Keçiören Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Adana’da düzenlenen TEKNOFEST ‘te yerimizi aldık. Teknoloji meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği T.C. Keçiören Belediyesi TEKNOMER standımız festival alanı R7’de" denildi.Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı - Resim : 3

6 EKİME KADAR DEVAM EDECEK

Gençlerin ve Keçiören halkının teknoloji konusunda desteklenmesi ve onlara yardımcı olması için açılan TEKNOMER'in faaliyetleri Adana'da TEKNOFEST aracılığı ile tanıtılıyor. Festival ziyaretçilerine TEKNOMER ile ilgili detaylı bilgiler verilirken onlara VR gözlükle oyun oynama gibi aktivitelere de katılma fırsatı sağlanıyor. 2 Ekim'de başlayan TEKNOFEST 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER