Keçiören Belediyesi açık hava sineması etkinliğine tüm vatandaşları davet etti

Ankaralılar yaz akşamlarını keyifli ve güzel anlarla geçirmeye devam ediyor. Kendileri için hazırlanan programlara eşleri ve aileleri ile beraber katılan başkentliler güzel anılar biriktiriyor.

Keçiören Belediyesi açık hava sineması etkinliğine tüm vatandaşları davet etti

Şehrin nüfusu en çok ilçelerinden olan Keçiören'de de bu kapsamda vatandaşların hoşuna gidecek bir program hazırlandığı duyuruldu. Keçiören Belediyesi ülkemizde özellikle televizyonun çok yaygın olmadığı zamanlarda meşhur olan Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Etkinliğin bu akşam gerçekleştirileceği öğrenildi.

Keçiören Belediyesi açık hava sineması etkinliğine tüm vatandaşları davet etti

"TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ"

Keçiören Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda bu dönemi anlatan Vizontele isimli yapımın ilçe halkı ile buluşacağını duyurdu. Yapılan duyuruda "Keçiören’de Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi devam ediyor. Tüm halkımızı belediye binamızın önünde gösterimi yapılacak Vizontele filmini seyretmeye davet ediyoruz" denildi.

GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRMEK İSTEYENLER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Aile ve arkadaşları ile beraber bu organizasyona katılmak isteyenlere film gösteriminin bu akşam saat 21:00'da Keçiören Belediyesi önünde gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Her yaştan insanın ücretsiz olarak katılabileceği film gösterimi programlarının ilerleyen dönemlerde de yapılması bekleniyor.

Keçiören Belediyesi herkesi bir araya getirebilecek etkinliklerine devam ediyor. Konu ile ilgili belediyenin irtibat kanalları üzerinden düzenli olarak paylaşımlarda bulunuluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER