Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek

Keçiören Belediyesi tarafından aralarında dükkan, kafeterya, çay bahçesi ve tesislerin yer aldığı 5 adet taşınmazı ihale yöntemiyle kiraya vereceğini duyurdu. Taşınmazlar için ihale 3 Ekim tarihinde düzenlenecek.

Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 5 adet taşınmazın 3 Ekim 2024 günü düzenlenecek olan ihale yöntemiyle kiraya verileceği açıklandı. Düzenlenecek olan ihaleyi kazanan kişiler ve kurumlar taşınmazları işletme hakkını elde edecekler. 3 yıllık ve 10 yıllık olarak düzenlenecek ihalelerde en düşük bedel 10 bin 800 TL olarak belirlendi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ İHALE İLE 5 TAŞINMAZI KİRAYA VERECEK!

Keçiören Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusunda "İlçemizin muhtelif mahallelerinde bulunan toplam 5 (Beş) adet taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 45. maddesine göre yapılacak olan Açık Teklif Usulü kiralama ihaleleri neticesinde kiraya verilecektir." ifadelerine yer verilerek ihalenin açık teklif usulü ile yapılacağı belirtildi.

Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek

İhaleye katılmak isteyen kişiler tarafından yapılan açıklamada başvuru belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığına sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00’ ye kadar Keçiören Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri yeterli olacak. İhalede en yüksek teklif sahibi taşınmazı kiralayarak işletme hakkını elde etmiş olacaklar. İhale saat 14:00 itibariyle başlayacak ve sıra ile devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER