Keçiören Belediyesi 30 Ağustos'ta Derya Uluğ konseri düzenleyecek

Keçiören Belediyesi, ilçede 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyurdu. Konser programına ait detaylar da paylaşılırken şarkıcı Derya Uluğ'un başkentlilerle bulaşacağı bildirildi.

Keçiören Belediyesi 30 Ağustos'ta Derya Uluğ konseri düzenleyecek

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi 2024 yılında konser takvimine devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen etkinliklerin ardından yeni takvime yer verilirken Keçiören Belediyesinden açıklama geldi. Bu çerçevede Keçiören Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir duyuru yapıldı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NA ÖZEL KONSER

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Keçiören Belediyesi, pek çok etkinliğe imza atıyor. İlçedeki etkinlik programına devam eden belediye, 30 Ağustos tarihine özel duyuru yaptı. Keçiören Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklama kapsamında şarkıcı Derya Uluğ'un Ankaralılarla bir araya geleceği bildirildi.

Keçiören Belediyesinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da şarkıcı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un konser düzenleyeceği kaydedildi.

Keçiören Belediyesi 30 Ağustos'ta Derya Uluğ konseri düzenleyecek

Derya Uluğ'un konseri Keçiören Kalaba Meydanı'nda düzenlenecek. Keçiören Belediyesi konserle ilgili olarak ''30 Ağustos 1922'de Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde ettiğimiz büyük zaferimizin haklı gururunu ve sevincini T.C. Keçiören Belediyesi önünde Kalaba Kent Meydanı’nda önce bando ekibimizin coşkulu performansı ve ardından ünlü sanatçımız Derya Uluğ’un konseriyle yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu kutlu bayramımızı birlikte kutlamak üzere Kalaba Kent Meydanı'na davet ediyoruz.'' açıklamasına yer verdi.

SONRAKİ HABER