Keçiören Belediyesi 2025 yılı bütçesini kabul etti

2024 yılının son dönemlerinde gelecek yılın bütçesini belirleyenler arasına Keçiören Belediyesi de katıldı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilçe için çalışma mesajı verdi.

Keçiören Belediyesi 2025 yılı bütçesini kabul etti

Ankara'nın ilçelerinde 2024 yılının tamamlanmasına az bir zaman kala gelecek yılın planlama çalışmaları devam ediyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi de yapılan bütçe görüşmesi toplantısında ortak karar verildi.

Yapılan bütçe görüşmeleri ve tamamlanan sonuç ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Özarslan kaynakların verimli kullanması ve çalışmaya devam mesajı verdi.

Keçiören Belediyesi 2025 yılı bütçesini kabul etti

"TİTİZLİKLE ÇALIŞTIK"

Başkan Özarslan el ele verilerek Keçiören'i daha iyi yerlere taşıma vurgusu yaptı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Belediyemizin 2025 yılı bütçesi, belediye meclisimizde oy birliğiyle kabul edilmiştir. Bu süreçte, ilçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için kaynakların en verimli şekilde kullanılması adına titizlikle çalıştık. Önümüzdeki yıl için planladığımız projelerle sürdürülebilir kalkınma hedeflerimiz, sosyal hizmetlerimiz, altyapı yatırımlarımız ve çevre dostu projelerimizle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz."

Keçiören Belediyesi 2025 yılı bütçesini kabul etti - Resim : 2

Bütçe görüşmelerinde ilgili kurum ve kuruluşların yapacağı harcamalar, devam eden ve başlaması planlanan inşaatlar gibi konular görüşülüyor. Meclisin onayı sonrasında gelecek yıl alınan kararlar üzerinden gidiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER