Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçedeki bir parkta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için vatandaşların karşısında özel bir mesaj paylaştı.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar milli duyguların en yoğun yaşandığı günlere özel etkinlikler düzenleyen ve mesajlar paylaşan Keçiören Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi, ülkemizde önemli bir iz bırakmış gün ve dönemlerle ilgili çeşitli programlar yaparken bir yandan da özel mesajların paylaşılmasına vesile oluyor. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Özarslan sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz için videolu bir mesaj paylaştı.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçedeki Keçiören Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Anıtı’nda vatandaşların karşısında konuşma yaparken 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için de özel bir mesaj paylaştı. Özarslan, mesajını video olarak sosyal medya hesapları üzerinden de yayınladı. Özarslan’ın “Vatan uğruna şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.” notuyla yaptığı paylaşımdaki videoda şu ifadeler yer aldı:

“O GÜN OLDU ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN”

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı

“Kim bu vatanın, milletin taa iç kodlarına kadar dış güruhlara satıyor ise Yüce Mevla’m bunu görür. Çünkü bizler millet olarak Yüce Mevla’ma hizmet eden bir milletiz ve bunları ayaklarına dolandırır, onlara fırsat vermez. Biz bunu gördük. Taa geçmişten günümüze... Kurtuluş Savaşı’nda bile gördük. Dini kullanarak, bu mabetleri kullanarak bu milleti gaflete düşürenlere lanet olsun. Biz de buradan diyoruz gerçekten de o Yüce Mevla’mın lafzını, ismini kullanan vatan hainleri kahrolsun!

O gün oldu Allah bir daha yaşatmasın o 15 Temmuz akşamını. Bu millet kendi iç refleksiyle buna dur dedi. O dönemin Allah razı olsun Cumhurbaşkanı’mız olsun askerlerimiz içerisindeki ferasetli komutanlar olsun, emniyetimizin içerisindeki ferasetli müdürlerimiz, daire başkanlarımız olsun, kamu içerisindekiler olsun... Şimdi burada aramızda bulunan evlatlarını şehit veren gazilerini de içerisinde bulunan bir yapıyla bunlara gereken tokat vurulmuştur o gün.

Yüce Mevla’m Türk milletini bir daha bu durumlara düşürmesin. Bizler Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletleri içerisinde diyoruz ki ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez!’"

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER