Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Zabıta Haftası'nı kutladı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yayımlamış olduğu mesaj ile Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatının 198. yılını kutladı.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Zabıta Haftası'nı kutladı

Şehirlerin en önemli güvenlik birimleri arasında yer alan Zabıta Teşkilatı bu sene kuruluşunun 198. yıl dönümünü kutlarken Zabıta Haftası yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle anılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da bir kutlama mesajı yayımladı.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZARSLAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI!

Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 198. yıl dönümü yurt genelinde kutlanamaya devam ederken, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yapmış olduğu paylaşım ile "Zabıta Teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Halkımızın düzen, huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm zabıta personelimize teşekkürlerimizi sunuyor, vazifelerinde başarılar diliyoruz." diyerek görev yapan tüm zabıtalara teşekkürlerini sundu.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Zabıta Haftası'nı kutladı

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümü kutlanırken, kuruluş yıl dönümüne özel olarak 1 - 7 Eylül tarihleri Zabıta Haftası olarak kutlanacak. Zabıta Haftası yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle hafta boyunca kutlanacak. Bu hafta boyunca zabıtalarımız düzenlenen çok sayıda etkinlikle anılacak.

SONRAKİ HABER