Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Paralimpik oyunları için Paris'e gitti

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 17. Paris Paralimpik Oyunlarını takip etmek için Paris'e gitti.

Başkan Özarslan Paralimpik oyunları için Paris'e gitti

Bu sene 17. kez düzenlenen ve Paris'te gerçekleştirilen Paralimpik Oyunları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Olimpiyatlarda yarışan Türk sporcularımıza moral vermek ve takip etmek adına Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Paris'e gitti.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZARSLAN PARALİMPİK OLİMPİYATLARINDA!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve T.C. Keçiören Belediyesi Başkan Vekilimiz Sayın Atila Çelik ile 17. Paris Paralimpik Oyunları’ndayız. Turnuvada ilk madalyamızı kazanan Meryem Betül Çavdar ve Alican Özcan’ı tebrik ediyoruz; bizi milletçe gururlandırdılar.

Hepimizin ortak hedefi, İstiklal Marşımızı sevinç gözyaşları içinde dinletmek ve bayrağımızı en yüksek noktada göndere çekmek. Sporcularımıza olan güvenimiz ve inancımız tam; onların azmi ve yeteneğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz." diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile birlikte Paris'te olimpiyatları takip ettiklerini açıkladı.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Paralimpik oyunları için Paris'e gitti

Olimpiyatlara katılan sporcularımıza başarılar dileyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan altın madalya kazanılacağına olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Sporcularımızın müsabakaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER