Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ilçenin kardeş şehri Mamuşa’da ağırlandı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçenin kardeş Mamuşa’yı ziyaret ederek oranın belediye başkanı Abdülhadi Krasniç ile bir araya geldi.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ilçenin kardeş şehri Mamuşa’da ağırlandı

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi ilçede turizmin canlandırıldığı ve diğer kültürlerle etkileşim kurulduğu bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçedeki kardeş şehir Mamuşa’da oranın belediye başkanı Abdülhadi Krasniç’in konuğu oldu.

KEÇİÖREN VE MAMUŞA BİR ARAYA GELDİ

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ilçenin kardeş şehri Mamuşa’da ağırlandı

Keçiören Belediyesi geçtiğimiz günlerde Mamuşa Belediyesi’ne misafir oldu. İki şehrin belediye başkanları aralarındaki dostluk ilişkilerini güçlendirmek adına böyle bir buluşmaya imza attı. Buluşmada Keçiören Belediyesi ve Mamuşa Belediyesi’nin birlikte gerçekleştireceği projelere yönelik görüşmeler de yapıldı. Ayrıca buluşmada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Keçiören Belediyesi, Mamuşa’ya yapılan ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Keçiören’imizin kardeş şehri Mamuşa’nın belediye başkanı, kıymetli dostum Sayın Abdülhadi Krasniç’in misafiri olduk. Gönlümüzde çok değerli bir yeri olan bu coğrafyada adeta kendi memleketimizdeymiş gibi bir sevgi ve muhabbetle karşılanmak bize mutluluk veriyor. Milletlerimiz arasındaki dostluk bağlarını daim kılmak için değerli başkanımızla iş birliğimizi artarak sürdüreceğiz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER