Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede yer alan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Keçiören Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi, ilçede daha huzurlu ve güvenli bir ortamın yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütürken vatandaşlarının sorunlarına da çözüm aramaya çalışıyor. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“BİZ HERKESİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAPACAĞIZ”

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu

31 Mart Mahalli İdari Seçimler’den bu yana görevine devam eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Keçiören’in Kalaba mahallesindeki Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Özarslan, Ihlamur Vadisi’nde kamelyalarda oturan vatandaşlarla el sıkışıp onların sorunlarını dinleyip “Biz herkesin belediye başkanlığını yapacağız” diyerek çocuklar ve gençlerle de keyifli vakit geçirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da ilçede Kalaba mahallesinde yer alan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştuğu anları bir video ile sosyal medya hesapları üzerinden şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Bugün Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarımızla buluştuk. Sizlere söz verdiğimiz gibi; her zaman ulaşılabilir ve yanınızda olacağız. Dertlerimizi birlikte çözecek, hep beraber Keçiören’imizi geliştireceğiz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER