Keçiören Belediye Başkanı Özarslan esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi

Keçiören'de Belediye Başkanı Mesut Özarslan ilçenin farklı noktasında ikamet eden vatandaşları ziyaretini sürdürüyor. Başkan Özarslan Keçiörenli esnafların iş yerine gitmeyi de ihmal etmiyor.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi

Belediye Başkanları görev yaptığı il ve ilçelerde sıklıkla vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyor. Görevi harici zamanda başkanlar fırsat buldukça cadde ve sokaklarda vatandaşın istek ve taleplerini dinliyor. Farklı meslek gruplarından insanlarda kendilerini yöneten isimlere beklentilerinden bahsediyor.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi

ÇİÇEKLİ MAHALLESİ SAKİNLERİNİN İSTEKLERİ DİNLENDİ

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslanda bu kapsamda Çiçekli mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Cuma namazını Çiçekli Merkez Camiinde kılan Başkan Özarslan "Çiçekli Mahallesi Cuma Pazarı’nda kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Dertlerini, istek ve önerilerini dinledik; çözüm önerilerimizi paylaştık. Söz verdiğimiz ve hayata geçireceğimiz projeleri anlatarak Keçiören’imiz için hep birlikte daha güzel yarınlara yürüyeceğimizin altını çizdik" dedi.

"TAKSİCİ ESNAFLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK"

Belediye Başkanı Özarslan kendisini dinleyen ve denk geldiği vatandaşlara yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Mesut Özarslan Çiçekli Mahallesinde yaptığı ziyaretin ardından Kalaba'ya geçti. Burada Kalaba Mahallesi Meteoroloji Taksi Durağı çalışanları ile sohbet eden Başkan Özarslan "Taksici esnaflarımızla bir araya geldik, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Esnafımızın huzur ve güven içinde çalışabilmesi için çözüm üretmeye ve Keçiören’imizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın ilerleyen günlerde de benzer şekilde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER