Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bu akşam yapılacak Ankara radyoları ortak yayınının konuğu olacak. Duyuru Başkan Özarslan tarafından yapıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem vermesinin yanı sıra medya alanındaki çalışmalarını da ihmal etmeyen Keçiören Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi, halkın sorunlarının geniş şekilde duyurulduğu ve sağlıklı bilgilendirmenin yapıldığı bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, akşam saatlerinde birçok Ankara radyosunun yapacağı ortak yayının konuğu olacak.

BAŞKAN ÖZARSLAN ANKARA RADYOLARININ ORTAK YAYININDA

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak

Medya aracılığıyla televizyon ve radyolar aracılığıyla halkın sorunlarını ve gelecek projeleri geniş kitlelere duyurmak amacıyla Ankara’nın birçok belediye başkanı çeşitli TV ve radyo kanallarına konuk olarak önemli açıklamalar yapıyor. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan da bu doğrultuda ortak bir radyo yayınında da mikrofon arkasından vatandaşlara hitap etmeye hazırlanıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da, Hedef Radyo, Radyo Vizyon, İmaj Pop, Pal Doğa, Megasite ve Özgür Radyo tarafından gerçekleşecek ortak yayının konuğu olacağını ve detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Özarslan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Serkan Kızılbayır'ın sunumu ile Ankara radyoları ortak yayınında buluşmak dileğiyle.

19 Temmuz Cuma

17.00

Hedef Radyo, Radyo Vizyon, İmaj Pop, Pal Doğa, Megasite, Özgür Radyo

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER