Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan şehit annelerine Anneler Günü ziyareti

Anneler günü bir çok kesim için mutluluk kaynağı olsa da bazı insanlar için zor bir gün olabiliyor. Annesini kaybedenler ya da evladını şehit vermiş anneler bu günleri daha duygusal bir şekilde yaşıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan şehit annelerine Anneler Günü ziyareti

Milyonlarca insanın coşku ile kutladığı ve annelerine sevgilerini gösterdiği bu gün bazı insanlar için hüzünlü geçiyor. Bu günü buruk bir şekilde yaşayan kişilerin moralini yerine getirmek için onlara yönelik adımlar atılıyor.

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMUYOR

Şehit anneleri ülkemizde anne kavramında olduğu gibi özel bir konumda tutuluyor. Oğullarını ülkeyi bölmek isteyenler emellerine ulaşamasın diye şehit veren anneler bu günlerde duygusal anlar yaşıyor. Şehit annelerinin evlatlarından kalmalarından dolayı yaşadıkları acıyı bir nebze olmak için bu özel günde bir çok insan onları da ihmal etmiyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan şehit annelerine Anneler Günü ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da bugünde şehit annelerinin evine misafir oldu. Başkan Özarslan Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in annesi Peruzat Keleş ile Şehit Polis Memurumuz Cihat Ermiş’in annesi Sare Keleş'i evlerinde ziyaret ederek onların anneler gününü ziyaret etti.

ÜZÜLENLER MORAL BULDU

Başkan Özaslan yaptığı ziyaret ile ilgili “Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in annesi Peruzat Hanım ve babası Hasan Bey ile Şehit Polis Memurumuz Cihat Ermiş’in annesi Sare Hanım ve babası Şefik Bey’i Anneler Günü vesilesiyle ziyaret ettik. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan şehit annelerine Anneler Günü ziyareti - Resim : 2

Anneler Gününde ülke genelinde benzer dayanışma görüntüleri yaşandı. Hem evladını kaybeden anneler, hem annesini kaybetmiş evlatlar biraz olsun moral buldu.

SONRAKİ HABER