Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor

Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşlar ile belediye başkanı buluşmaları sürüyor. Başkan Özarslan Halk günü etkinliği kapsamında Keçiörenlilerin istek ve şikayetlerini birinci ağızdan dinliyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan vatandaşları makamında ağırlıyor

Yerel yönetim seçimi sürecinin tamamlanmasının ardından vatandaşların en çok talep ettiği husus talepleri ile yakından ilgilenilmesi olmuştu. Bu kapsamda, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan insanların kendilerine daha rahat ulaşması için Halk Günü etkinliğine başlamıştı.

Keçiören Belediye Binasında gerçekleşen programda vatandaşlar Başkan Özarslan ile bizzat makamında görüşüyor. Sırayla dertlerini anlatan vatandaşlar, yönetimin ellerinden geleni yapacakları sözlerini alarak binadan ayrılıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor

"HEMŞERİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Gerçekleştirilen son Halk Günü programının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Özarslan vatandaşların dertlerini dinlediklerini söyledi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Verdiğimiz söze sadık kalarak, hemşehrilerimizle her zaman iç içe olmayı sürdüreceğiz. Biz bu yola birlikte çıktık, birlikte çalışıyoruz ve yine birlikte başaracağız. Her adımımızı dayanışma ve ortak akılla atarak, Keçiörenimizi hep birlikte daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" diyerek çalışmaya devam etme vurgusu yaptı.

Başkan Özarslan Halk günü programına katılan vatandaşlar ile yakından ilgilendi. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından program sona erdirildi. Görüşmeye katılmak isteyen vatandaşlar gerekli bilgileri Keçiören Belediyesinden alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER