Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan komşu ziyaretlerine başladı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yeni yönetim halkın sorunlarına daha hızlı müdahale etmek adına yeni bir program hayata geçirdi. Komşu ziyaretleri adı verilen bu programda vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Özarslan'ın ilk durağı 19 Mahallesi oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan komşu ziyaretlerine başladı

Keçiören ilçesinde yaşanan yönetim değişikliğinin üzerinden 5 aya yakın bir süreç geçti. Bu kapsamda vatandaşlarla çeşitli programlar aracılığı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mesut Özarslan direk olarak vatandaşları ziyaret etmeye başladı.

MAHALLEDEKİ SORUNLAR İNCELENDİ

Konu ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan komşu ziyaretlerine başladıklarını açıkladı. Vatandaşların sorunları ile daha kolay ilgilenebilmek için bu çalışmayı yaptıklarını ifade eden Özarslan " İlk durağımız 19 Mayıs Mahallesi. Muhtarımız Ali Gölpunar ile birlikte mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde inceledik" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ"

Mahalle genelindeki sorunları tespit ederek kendilerine gelen talepleri dinlediklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Çözüm odaklı projelerimizle Keçiören'in her köşesini güzelleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın refahı ve mahallemizin geleceği için her zaman sahada olacağız" dedi.

19 Mayıs mahallesinde yaşayan vatandaşlarda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın kendilerini ziyaret etmesini fırsat bilerek şikayet ve taleplerini aracısız olarak iletmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER