Islatma havuzu Ankara'nın o ilçesinde bulunuyor! Sıcaktan bunalanlar akın akın gidiyor

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Ankara’da sıcaktan bunalanlar serinlemek için farklı yöntemlere başvuruyor. Başkent Ankara'da serinlemek isteyenler sulama havuzuna akın etti.

Islatma havuzu Ankara'nın o ilçesinde bulunuyor! Sıcaktan bunalanlar akın akın gidiyor

Islatma havuzu Ankara'nın o ilçesinde bulunuyor! Sıcaktan bunalanlar akın akın gidiyor - Ülkemizde hava sıcaklıkları bu hafta itibariyle yeniden artış gösterdi. Başkent Ankara'da da kuru ve yakıcı bir hava hakimken Ankaralılar özellikle 14 Ağustos tarihinden bu yana hayli bunaldı.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve kritik seviyelere ulaşması ile birlikte vatandaşlar evlerinde de nefes alamamaya başladı. Serinlemek için farklı alternatif arayanlar ise sulama havuzlarını tercih etti.

ANKARALILAR KEÇİÖREN SULAMA HAVUZUNA AKIN ETTİ

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Ankara’da sıcaktan bunalan çocuklar, Keçiören’deki ıslanma havuzuna akın etti.Keçiören ilçesi Kalaba Kent Meydanı’nda yer alan ıslanma havuzuna aileleriyle birlikte gelen çocuklar, serinliğin tadını doyasıya çıkardı.

aw008886-03.jpg

“HAVUZUMUZDAKİ HİJYENE DE BÜYÜK ÖNEM GÖSTERİYORUZ”

Islanma havuzunun çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sıcak havalarda serinlemenin adresi Keçiören. Islanma havuzumuza çiçek ve meleklerimiz çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Havuzumuzdaki hijyene de büyük önem gösteriyoruz.

aw008886-01.jpg

Burada sık sık temizlik çalışması yaparak çocuklarımıza sağlıklı bir ortamda eğlence ve serinlik yaşatıyoruz.” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Ankara Valiliği de vatandaşları sabah saat 11.0 ile öğlen 16.00 arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER