Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi

Ankara kendisi için yılın en özel günlerinden birisini geride bıraktı. Şehrin dört bir yanında düzenlenen programlar ve etkinliklerin adreslerinden birisi de Keçiören oldu.

Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi

Cumhuriyetin başkenti olan Ankara'nın, bu unvanı almasının üzerinden 101 yıl geçti. Türkiye'nin kalbi haline gelen Ankara'da kendisine verilen bu ayrıcalığı önceki yıllarda olduğu gibi bu senede çok sayıda etkinlik ile kutladı.

"KÖYDEN METROPOLE"

Keçiören Belediyesi de Ankara'nın Başkent oluşunun 101. yılı kapsamında önemli bir misafiri ilçelerinde ağırladı. Gençler tarafından da oldukça sevilen Akademisyen ve Yazar Celal Şengör Köyden Metropole adlı bir söyleşi için Keçiören ilçesine geldi.

Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi

Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesinde düzenlenen etkinliğe katılım yüksek oldu. Celal Şengör kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet havasında bir söyleşi gerçekleştirdi.

"BÜYÜK ONUR DUYDUK"

Keçiören Belediyesi de "Ankara’nın Başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, Akademisyen ve Yazar Celâl Şengör hocamızı Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzemizde ağırladık. Kendisiyle tarihe tanıklık eden bu önemli mekânda buluşmaktan büyük onur duyduk" diyerek programı gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi - Resim : 2

Özel günlerde bilgi ve birikimleri üst düzey olan kişiler bu tarz etkinlikle vatandaşlarla buluşuyor. Keçiören Belediyesi de bu tarz konularda sık sık halkın ücretsiz katılabildiği programlar hazırlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER