Belediye işsizliğe savaş açtı! Yeni ilanlar yayımlandı hemen başvurunuzu yapın

Türkiye'de işsizlikle mücadele çerçevesinde belediyeler de desteklerini sürdürüyor. İş arayanlara yardımcı olmak adına özel sektörlerin ilanlarını yayımlayan Keçiören Belediyesi, yeni bir ilan duyurusu yayımladı.

Belediye işsizliğe savaş açtı! Yeni ilanlar yayımlandı hemen başvurunuzu yapın

Türkiye'de işsizlik sorunu devam ediyor. Özellikle genç işsizlikle mücadele edilirken yayımlanan her ilan iş arayanlara bir umut oluyor. İş arayan vatandaşlara destek olmak iş veren ile işçinin buluşmasını sağlamak adına çeşitli projeler yürüten belediyelerin de istihdama katkısı sürüyor.

Ankara'daki ilçe belediyeleri iş ilanları yayımlamaya devam ederken hem özel sektördeki açığı kapatmak hem de iş arayanlara destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Keçiören Belediyesi de ilçede yaşayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi ile ilçedeki işsizlikle mücadele için etkin bir rol oynarken resmi Twitter (X) hesabı üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN İŞ İLANI

Keçiören Belediyesi'ne bağlı olarak hizmetlerini sürdüren ve ilçe halkına destek olmaya devam eden Kariyer Ofisi'nden hemşire ilanı geldi. Yeni ilanları iş arayanlarla buluşturmaya devam eden Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, Twitter hesabı üzerinden yayımladığı mesajda ''Özel bir sağlık kliniğinde çalıştırılmak üzere HEMŞİRE alımı yapılacaktır.

Kariyer Ofisi Birimimize şahsen veya (http://kariyer.kecioren.bel.tr ) web sayfamız üzerinden müracaat ederek kaydınızı oluşturabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

kecioren.jpg

''http://kariyer.kecioren.bel.tr'' adresi üzerinden lan detaylarına ulaşılabileceği bildirilirken adayların Kariyer Ofisi'ne şahsen müracaat edebileceklerine de vurgu yapıldı.

Öte yandan sitede aktif 200 adet ilan bulunduğu bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-10-13-161832.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER