Bağlum Köylü Pazarı nerede ve ne zaman kuruluyor? Hangi ürünler satılıyor?

Keçiören Belediyesi Bağlum köylü pazarı ile taze ürünleri vatandaşlar ile buluşturuyor. Peki ama bu pazarın içinde hangi ürünler bulunuyor ve pazar yeri nerede kuruluyor?

Bağlum Köylü Pazarı nerede ve ne zaman kuruluyor? Hangi ürünler satılıyor?

Keçiören Belediyesi, bir yeniliğe daha imza attı. Köylerde tarımsal ürün yapan çiftçilerin ürünlerini satabilmeleri için yeni bir sistem devreye girdi.

pazar2.jpg

Ankaralılar burada!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

pzar3.jpg

Böylece artık köylerde tarımsal üretim yapan çiftçiler ürünlerini köy pazarlarında satabilecek. Peki ama köy pazarı arasında rağbet gören Bağlum köylü pazarı nerede ve ne zaman kuruluyor? Bu pazarda hangi ürünler yer alıyor. Pazara gidecek olan vatandaşlar bu sorulara cevap arıyor.

Ankara'da kurulan Bağlum köylü pazarı Karşıyaka Mahallesi Atatürk ve Radar Caddesi Ortası Hisar Mahallesi Muhtarlığı önünde kuruluyor.

screenshot-1.png

Bunun dışında ise haftanın farklı günlerinde Keçiören'in üç noktasına Köylü Pazarı kuruyor. Keçiören Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde tarımsal üretim yapan çiftçilere böylece destek sağlamış oluyor.

pazar4.jpeg

Bu pazar yerinde taze sebze ve meyveler bulunuyor. Köy ürünlerini almak isteyen birçok vatandaş Bağlum köy pazarını her hafta ziyaret ederek taze ürünler ile buluşuyor.

SONRAKİ HABER