Ankara'nın Keçiören Belediyesi zehirlenerek kaybeden ailenin adını yaşatacağı park açılışını yaptı

Ankara'nın Keçiören Belediyesi, zehirlenerek hayatını kaybeden bir ailenin adını parkta yaşatacaklarını bildirmişti. Söz konusu açıklamanın ardından parkın açılışının yapıldığı bildirildi.

Ankara'nın Keçiören Belediyesi zehirlenerek kaybeden ailenin adını yaşatacağı park açılışını yaptı

Ankara'nın Keçiören Belediyesi zehirlenerek kaybeden ailenin adını yaşatacağı park açılışını yaptı - Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin çeşitli yatırımları bulunuyor. Yatırımlarla ilgili olarak açıklama yapan belediyelerden de bir bir açılış haberi geliyor.

Ankara'nın Keçiören Sancaktepe Mahallesi’ndeki Hacılar Apartmanı'nda Haziran 2023 tarihinde böcek ilacının yaydığı kimyasal madde nedeniyle zehirlenerek talihsiz bir şekilde yaşamını kaybeden Türkan Sabancılar (39) ve kızı Elif Sude Sabancılar’ın ismini taşıyan parkın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katıldığı törenle yapıldı.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

SANCAKTEPE MAHALLESİ'NDE ADLARI YAŞATILACAK

Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’ne inşa edilen parkın açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Altınok’un yanı sıra AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Sabancılar ailesi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle sakinleri ve muhtarlar katıldı.

1-1-4.jpeg

Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirildiği açılışta konuşan Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Toplumsal birlik ve beraberliğimizin devamı için bizi sevindiren olaylar kadar, üzüldüğümüz olayları da bizlere referans olsun diye unutmuyor, unutturmuyoruz. Talihsiz olaylarda kaybettiğimiz vatandaşlarımızın adlarını, vefa göstergesi olarak şehrimizde yaşatmaya devam ediyoruz. Acıları paylaşma ve vefa Keçiören'imizin mayasında ve havasında var.

1-9-1.jpeg

Türkan Sabancılar’a ve minik kızımız Elif Sude Sabancılar’a Rabbimden rahmet diliyorum. Sabancılar Ailesi’ne ve sevenlerine başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum.” dedi.

1-8-2.jpeg

​Kurdele kesim merasiminin ardından park dualarla hizmete açıldı. Park açılışında duygusal anlar yaşandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER