Ankaralının sonbahar rotası belli oldu! Merkeze 10 kilometre uzaklıktaki mesire alanı her yaş grubunu ağırlıyor

Ankara'ya kazandırılan mesire alanları vatandaşların uğrak adresleri olmaya devam ediyor. Son olarak Keçiören Belediyesi'nin girişimleri ile ilçeye kazandırılan Kösrelik Mesire alanına ziyaretler de hız kesmeden devam ediyor.

Ankaralının sonbahar rotası belli oldu! Merkeze 10 kilometre uzaklıktaki mesire alanı her yaş grubunu ağırlıyor

Ankara'nın keşfedilmesi gereken alanlarını tek tek hayata kazandıran belediyeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle havalar tamamen soğumadan önce vatandaşlar dışarı çıkmak üzere son planlarını yaparken Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kösrelik Mesire Alanı'na vatandaşların yoğun ilgisi de devam ediyor.

Kösrelik Mesire Alanı, her yaş grubuna hitap eden yapısıyla vatandaşları ağırlamaya devam ederken bu kez Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçedeki Kösrelik Göleti Mesire Alanı’nda piknik yapan huzurevi sakinleri, doğa ile baş başa kalmanın keyfini çıkardı.

KÖSRELİK GÖLETİ MESİRE ALANI’NDA PİKNİK KEYFİ

Keçiören Belediyesi'ne ait otobüsle huzurevinden alınarak mesire alanına götürülen yaşlılara görevliler de eşlik etti. Güngörmüş büyükler, mangal yakarak doğayla baş başa vakit geçirmenin mutluluğunu gün boyunca yaşadı.

1-7.jpeg

Kimileri de belediyeye ait ücretsiz bisikletlere binerek gölün etrafında tur attı. Huzurevindeki yaşlıların keyifli vakit geçirmesi için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ana ve babalarımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onlara doğayla baş başa, oksijeni bol bir ortamda piknik yapma imkânı sunduk. Hepsinin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.

1-4.jpeg

Huzurevimizdeki yaşlılarımıza olan gönülden hizmetimizin karşılığında belediyemiz bereketleniyor. Bir yaşlımızın gönlünü kıran bütün dünyanın gönlünü kırmış gibi bir yaşlımızın gönlünü alan bütün dünyanın gönlünü almış gibidir. Onları çok seviyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

kosrelik.jpeg

HER ZEVKE HİTAP EDİYOR

300 bin metrekare alan içerisinde kurulan Kösrelik Göleti Mesire Alanı'nın içinde piknik ve mangal alanları, balık tutma iskeleleri, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, kamp alanı, salıncak, kafeterya ve daha birçok sosyal tesisi barındırıyor.

ankaralinin-sonbahar-rotasi-belli-oldu-merkeze-10-kilometre-uzakliktaki-mesire-alani-her-yas-grubunu-agirliyo.jpg

Öte yandan Kösrelik Göleti Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Bağlum sınırları içerisinde yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER