Ankara'daki o belediye duyurdu! Bu yasağa uymayanlara tam 1295 TL para cezası kesilecek

Ankara'da ilçe belediyelerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediyelerin çalışmaları devam ederken yapılan bir duyuru ile vatandaşlar uyarıldı. Belediyenin açıkladığı saatlere uymayanlara da para cezası verileceği kaydedildi.

Ankara'daki o belediye duyurdu! Bu yasağa uymayanlara tam 1295 TL para cezası kesilecek

Ankara'daki o belediye duyurdu! Bu yasağa uymayanlara tam 1295 TL para cezası kesilecek - Başkent Ankara'da ilçe belediyelerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli projeler de hayata geçirilmeye devam ediyor. Ankara'nın Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki çalışmalar devam ederken temizlik çalışmalarına da hayli önem veriliyor. Keçiören Belediyesi ilçede düzenli temizlik ve çöp toplama çalışmaları yürütürken bir son dakika açıklaması ile vatandaşları uyardı.

Keçiören Belediyesi tarafından belirlenen çöp bırakma saatlerine dikkat çekildi. Bu saatler konusunda vatandaşların hassas davranmaları gerektiğine işaret eden belediyeden önemli bir açıklama geldi. Söz konusu saatlere uyulmaması durumunda vatandaşlara para cezası verileceği bildirildi.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA SENDE INSTAGRAM SAYFAMIZA KATIL

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN KRİTİK UYARI

Keçiören Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Lütfen çöplerinizi belediyenin belirlemiş olduğu saatler içerisinde dışarı bırakınız'' denilirken ''Çöp bırakma saatlerine uyalım'' ifadesinin de altı çizildi. ''Çöplerinizi gelişigüzel bırakmayınız. Çöp poşetlerini ağzı kapalı halde düzgün bir şekilde çöp toplama alanlarına bırakınız'' diyen Keçiören Belediyesi çöp bırakma saatlerini de akşam 20.00 ve 22.00 aralığında olduğunu açıkladı. Buna uymayanlara da para cezası verileceği bildirildi.

kecioren.jpg

1295 TL CEZA ÖDENECEK

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan uyarıda Zabıta Kabahatler Talimatnamesi 212'nci maddesi gereğince belirtilen saatlere uymayanlara bin 295 TL para cezası uygulanacağı kaydedildi. Keçiören Belediyesi ilçe sakinlerine çöplerini saat 20.00 ile 22.00 arasında bırakmalarını rica ederken bu saatlere uymayanlara da 1295 TL cezai işlem uygulanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER